Nieuwsbrief

Hoe maak jij in deze tijden tijd voor jezelf??

Ik neem jullie graag even mee naar het afgelopen half jaar. Door Corona werd ik genoodzaakt de salon op Scheen 93 abrupt te sluiten en werd de start hier op de Ambachtswei later én anders dan we verwacht hadden.

Via deze nieuwsbrief wil ik toch nog officieel de verhuizing van Huidverzorging Roelineke (en gezin) naar Ambachtswei 1 meedelen!

Ons nieuwe pand biedt de mogelijkheid om een aantal van mijn wensen te vervullen. Een van deze wensen is de duobehandeling, welke ik met veel plezier uitvoer. Moeders met hun dochter, twee zussen of twee vriendinnen; ik bied op een veilige manier de mogelijkheid om toch samen tijd door te brengen en te genieten bij mij in de salon. Samen ontspannen, je huid een boost geven en na afloop nog een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Ondanks alles zijn we dus heel blij en positief gestemd. Fokke, mijn man, is inmiddels gestart met ons volgende project; het realiseren van onze eigen B&B! Wanneer dit klaar is zal ik ook arrangementen gaan aanbieden, te denken valt aan - naast de reeds bestaande diverse lichaamsmassages - lichaamspeelingen en -pakkingen en overnachting(en) met een behandeling naar wens.

Het afgelopen half jaar heb ik gemerkt en gevoeld hoe belangrijk het voor een ieder is een moment voor zichzelf te nemen.

Wees lief voor jezelf en gun jezelf soms een moment als deze.  

Oant sjen!

Roelineke