Gezichtsverzorging

MINI TREATMENT €37.50

We starten met een zachte reiniging & heerlijke peeling om de huid te reinigen, stimuleren en te activeren. Vervolgens zullen we een module naar keuze uitvoeren en afsluiten met een zijdezachte creme afgestemd op het huidtype.

Bij iedere extra gewenste losse module wordt er €5 euro extra in rekening gebracht.

 

PHYTOMER            

Trots mogen wij aankondigen dat we ons assortiment uitbreiden met het vooruitstrevende cosmetica merk PHYTOMER. KLIK HIER en zie een eerste kennismakingsvideo.
Dit professionele Franse salonmerk is exclusief verkrijgbaar bij professionele schoonheidsinstituten en spa’s. Al 50 jaar wereldwijd bekend op het gebied van huid verbeterende en verzorgende cosmetica met natuurlijke werkstoffen en groot respect voor de natuur. Het geavanceerde laboratorium ontving het Ecovadis Gold Label certificaat voor de groene productiemethodes en behoort daarmee tot de meest ecologische bedrijven.

Een gezonde huid is onze topprioriteit. Een aantal belangrijke punten van Phytomer:
- Organische ingrediënten, veilig, natuurlijk en duurzaam
- 100% Franse ingrediënten en hoog percentage werkstoffen
- 95% van de producten is Vegan
- Respect voor de natuur, eco-friendly
- Formules zonder parabenen, siliconen, sulfaten en alcohol
- Compleet 360° behandelmenu naar maximale huidverbetering
- Eigen laboratorium met EcoVadis Gold label, zeer duurzame productie
- Productie van A tot Z in eigen hand dus maximale controle en gegarandeerde kwaliteit

De bronafbeelding bekijken

Prijs van de behandelingen van Phytomer:

ESSENTIEEL €74.50

De essentiële behandelingen en producten zijn gericht op het verbeteren van huidproblemen zoals een vermoeide, geïrriteerde, vale of onzuivere huid. Deze behandelingen en producten brengen de huid weer in balans en zorgen voor een sterke afweer.

ANTI-AGING €79.50

De anti-aging behandelingen en producten zijn gericht op de verjonging van de huid. Na verloop van tijd vertraagt de huid haar activiteit en worden verouderingsprocessen versneld: hierdoor verliest de huid stevigheid en worden rimpels zichtbaar. Een van de belangrijkste factoren: de GENEN. Deze producten bevatten werkstoffen welke de genen stimuleren en activeren.

 

ERICSON LABORATOIRE

Het internationale cosmeceutische merk Ericson Laboratoire is het liefdeskindje van professor Ericson, gepassioneerd onderzoeker van geneeskunde en biologie, gespecialiseerd in weefselherstel en zijn vrouw, succesvol gediplomeerd beautytherapeut. Omdat zij graag haar klanten wilde laten profiteren van de kennis van professor Ericson, vroeg ze hem om een aantal van hen met bijzonder moeilijke huidproblemen te behandelen, en behaalde hierbij opmerkelijk mooie resultaten.

ERICSON LABORATOIRE – COSMECEUTIC EXPERT SINCE 1962

De jarenlange ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van het huid verbeterende concept ‘Ericson Laboratoire Multi Therapie’. Een concept is met name bedoeld om huidproblemen te verbeteren en de huid te vernieuwen.

De biotechnologische ingrediënten, zoals intelligente Hydro-lipiden, biotechnologische enzymen, aquaporinen en nanotechnologie zijn uitzonderlijk door hun aard en de hoge concentraties. Met 14 doelgerichte hoogwaardige gezichtsbehandelingen en productlijnen bieden wij u een oplossing voor alle specifieke behoeftes van uw huid.

 

ESSENTIEEL €92.50

De essentiële behandelingen en producten zijn gericht op het verbeteren van huidproblemen zoals een vermoeide, geïrriteerde, vale of onzuivere huid. Deze behandelingen en producten brengen de huid weer in balans en zorgen voor een sterke afweer.

ANTI AGING €97.50

De anti-aging behandelingen en producten zijn gericht op de verjonging van de huid. Na verloop van tijd vertraagt de huid haar activiteit en worden verouderingsprocessen versneld: hierdoor verliest de huid stevigheid en worden rimpels zichtbaar. Een van de belangrijkste factoren: de GENEN. Deze producten bevatten werkstoffen welke de genen stimuleren en activeren.

 

De bronafbeelding bekijken

ANESI

BIO PEELING €42.50  (in kuurverband €37.50 per keer)

Wat is een biopeeling?
De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie.

De Dermo Correcteur is een peeling van Anesi. Het is een salonbehandeling die wordt ingezet bij een huid met veel talgafscheiding en onzuiverheden.
Het werkt dan ook bijzonder goed bij mensen met acne.
Het betreft een diepe peeling, die de huid in korte tijd zal vernieuwen en die het evenwicht diep van binnen zal herstellen.
In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert deze peeling het afschilferingsproces van binnenuit.
De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.

Welk resultaat kan men verwachten?
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnenuit versterkt, waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen, verwijde poriën kleiner worden en pigmentatievlekken verminderen.
Een schitterend resultaat waarbij je er onmiddellijk beter uitziet.
Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look.
Het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.
De behandeling kan het hele jaar worden toegepast, dus ook tijdens de warme zomermaanden.

Effectief bij:

 • Rimpels
 • Vale (rokers)huid
 • Pigmentvlekken
 • Onzuiverheden
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes
 • Vette huid
 • Littekens
 • Acne

SAMEN GENIETEN

Ook is er de mogelijkheid bij Huidverzorging om samen te komen; een duo gelaatsbehandeling samen met je zus, vriendin of wie jij wilt.

Kies je eigen gezelschap en kom samen genieten:-)

 

Duo met de Ericson Laboratoire producten €150

Duo met de Phytomer producten €130

De bronafbeelding bekijken

 

De gelaatsbehandelingen bij Huidverzorging Roelineke bestaan uit de welbekende services, te weten; reiniging, peeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, gelaatsmassage en een masker. De liefhebber verwen ik tijdens het masker met een hand- of voetmassage!

prijzen per 1 maart 2022 en onder voorbehoud.

 

Ook kunt u uiteraard extra kiezen uit/voor de kleine specialiteiten:

 • Epileren wenkbrauwen
 • Verven wimpers/wenkbrauwen
 • Verven wimpers & wenkbrauwen
 • Epileren & Verven wimpers of wenkbrauwen
 • Epileren & Verven wimpers & wenkbrauwen
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Harsen bovenlip/kin
 • Harsen bovenlip & kin
 • Harsen oksels/bikinilijn
 • Harsen onderbenen
 • Harsen onder- & bovenbenen
 • Harsen benen & bikinilijn
 • Harsen rug

 

Make-up

 • Dag- of avond make-up
 • Bruidsmake-up, inclusief 'proef'
 • Make-up advies

 

De gelaatsbehandelingen bij Huidverzorging Roelineke zijn nóg steeds inclusief de welbekende services; te weten het verwijderen van onzuiverheden en epileren van de wenkbrauwen. Ook kunt u kiezen uit een hand- of voetmassage tijdens het masker!

 

 

NIEUW: Eyelash Curl met super snelle (8+5 minuten) formule!

..RefectoCil Eyelash Curl met collageen en cysteïne geeft je wimpers een prachtige krul, laat de ogen groter lijken en toont meer expressie. In tegenstelling tot mechanische wimper krultangen vormt Refectocil Eyelash Curl voorzichtig de wimpers.

De prachtige krul blijft tot 6 weken.

€ 32.50 voor alleen krullen en wil je naast een prachtige krul ook mooie zwart geverfde wimpers dan is de totaalprijs €37.50

 

Comments are closed.