Permanente Make-up

Permanente make-up ... dag en nacht verzorgd

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Styling van ogen, lippen en wenkbrauwen.

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde maar toch natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op ieder moment verzorgd uit wil zien.

Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, ogen, wenkbrauwen getekend. Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij een tattoo is dat 10x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht.

Lipcontour
Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Vóór de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

Wenkbrauwen
In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen.
Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de schaduwmethode, waarmee u een natuurlijke uitstraling behoudt.

Eyeliner
Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Het resultaat van alledrie deze pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te werken.
Zelfs 's morgens vroeg staat u verzorgd op. Na de behandeling wéét u gewoon dat u altijd op uw permanente make-up kunt vertrouwen. Kortom, er is echt veel mogelijk en wat misschien veraf leek is ook voor u bereikbaar.

Veilig en betrouwbaar
Huidverzorging Roelineke staat onder periodieke controle van Keuringsdienst van Waren (GGD). Dit betekent dat er wordt voldaan aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Voor meer informatie over deze eisen en vergunningen klik hier.

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:

  • geen wenkbrauwen meer hebben (door epilatie)
  • moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  • geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door ziekte)
  • geen strakke liplijn hebben
  • vollere lippen willen
  • contactlenzen of een bril dragen
  • veel aan sport doen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.